Event & Party
fotografie

Jochem Schuiling.

24 jaar, woonachtig in Hoogeveen en als fotograaf werkzaam over de hele wereld.

Ik ben Jochem Schuiling, 24 jaar en woonachtig in Hoogeveen. Als Freelance fotograaf ben ik werkzaam op de plekken waar jij mij nodig hebt. Foto’s maak ik voornamelijk op evenementen, al heb ik ook ervaring met zakelijke fotografie en bruiloften.

Ooit schoot ik plaatjes als hobby en bekeek ik de gehele wereld voornamelijk door mijn lens. Onderwerpen genoeg; dagelijkse momenten maar ook de prachtige natuur in de buurt trok me. Enthousiast als ik was wilde ik alles fotograferen, tegenwoordig richt ik me meer op de evenementen en feestjes. Nog steeds met hetzelfde enthousiasme, maar met meer ervaring, leg ik het geheel op mijn eigen manier vast. Een evenement is vaak een plezierige bijeenkomst: mensen zijn blij, vol energie en willen op dat moment allemaal een goede tijd beleven. Als fotograaf probeer ik het gevoel van dat moment te verwerken in mijn foto’s. Of dat feestje trouwens groot of klein is, dat maakt niet uit. Het gaat om de mensen en de energie die erbij komt kijken.

Wil je meer over mij weten? Je kunt mij altijd een bericht sturen!

0
Connecting
Please wait...
Verstuur een bericht
* Uw naam
* Email
* Schrijf hier je bericht
Login

Gebruik de chat voor snel antwoord op je vragen. Voor uitgebreide vragen verwijs ik je graag door naar het contactformulier.

* Naam
* Wat is je vraag?
Live gesprek
Feedback

Help mij om klanten nog beter te helpen! Voel je vrij om feedback achter te laten.

Beoordeel dit live gesprek